Знищення Кримського мосту – необхідний захід для звільнення Криму – Марченко

Знищення Кримського мосту – необхідний захід для звільнення Криму – Марченко

Україна звільнятиме Крим військовим шляхом і знищення Кримського мосту – необхідний для цього захід. Повідомив генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко в інтерв'ю РБК-Україна.

На запитання, чи Україна може звільняти Крим військовим шляхом, генерал-майор відповів: 

Так. Ми й звільнятимемо його військовим шляхом. Ніхто від нього не відмовлявся. Крим – це Україна, це наша земля, там наші люди, котрі досі змушені сидіти в окупації. Ніхто не давав Росії права прийти, забрати шмат землі і сказати, що "це моє".

Марченко уточнив, що для визволення Криму потрібно знищити Кримський міст.

Так, це необхідний захід для того, щоб позбавити їх можливості надавати резерви та посилювати свої війська з території росії.

Генерал-майор ЗСУ підкреслив, що Україна відвойовуватиме Крим, так само як відвойовуватиме Херсон, Луганськ та Донецьк.

Нагадаємо, що Білий дім про вибухи на аеродромі в Криму: ми підтримуємо зусилля України із захисту суверенітету та територіальної цілісності.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Якщо буде можливість, зробимо": Данілов про можливий удару по Кримському мосту "Якщо буде можливість, зробимо": Данілов про можливий удару по Кримському мосту
Керченський міст - збудований Росією міст для сполучення з тимчасово окупованим Кримом. Через нього окупанти переміщують техніку й війська на півострів, а потім на материкову Україну.
Loading...
Load next