Росіяни у футболках СРСР і з літерою Z не мають вештатися іноземними пляжами – Кулеба

Росіяни у футболках СРСР і з літерою Z не мають вештатися іноземними пляжами – Кулеба

Російські туристи у футболках СРСР та з літерами Z не мають вештатися іноземними пляжами, відвідувати пам’ятки, магазини, ресторани, коли їхня країна веде криваву загарбницьку війну в Європі. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час брифінгу.

росіяни в абсолютній більшості підтримують агресію проти України, воєнні злочини, вбивства, захоплення чужої землі. Тому цілком логічно позбавити їх права перетинати міжнародні кордони до поки вони не навчаться їх поважати.

Ми також не сприймаємо аргумент, що такий крок нібито обмежить можливість виїзду для тих хто не підтримує путінський режим. Для людей, яких переслідують, завжди залишиться можливість політичного притулку, а от російські туристи у футболках СРСР, літерами Z та всі інші подібні їм не мають вештатися іноземними пляжами, пам’ятками, магазинами, ресторанами допоки їхня країна веде криваву загарбницьку війну в Європі, – розповів Кулеба.

Міністр зазначив, що ініціатива президента України Володимира Зеленського щодо припинення видачі віз росіянам набирає обертів в ЄС.

Латвія припинила видачу віз, Фінляндія та Естонія підтримали такі плани. Невдовзі тему обговорять на рівні Європейського Союзу. Українська дипломатія активно працює з партнерами в ЄС, та G7 для втілення цього рішення, - сказав Кулеба.

Нагадаємо, що "Знищення Кримського мосту – необхідний захід для звільнення Криму" – Марченко.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Loading...
Load next