"Дурнів, окрім медведєва, немає": Подоляк відповів на заклики голови Радбезу рф завдати ударів по європейським АЕС

"Дурнів, окрім медведєва, немає": Подоляк відповів на заклики голови Радбезу рф завдати ударів по європейським АЕС

Після того як голова російського Радбезу дмитро медведєв відкрито пригрозив Європі ударами по атомних електростанціях і збрехав про обстріли Запорізької АЕС, радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк назвав його дурнем. Відповідний допис у п'ятницю, 12 серпня, з'явився у Twitter-акаунті Подоляка.

Український політик зазначив, що єдина загроза Запорізькій АЕС — це російські окупанти, які її обстрілюють й використовують як заручника.

Важко уявити, щоб член Аль-Каїди чи ІДІЛ сидів в ООН і "офіційно" звинувачував в агресії США чи Ізраїль. рф використовує ЗАЕС як заручник для фіксації окупованих територій, а Україну хоче виставити… агресором. Але дурнів, окрім медведєва, немає. Єдина загроза для АЕС – російські терористи, — написав радник голови Офісу президента.

Варто зазначити, що це стало відповіддю на тираду медведєва про те, що нібито Україна обстрілює власну атомну електростанцію, яку захопили росіяни. А після цього голова російського Радбезу ще й пригрозив Європі, мовляв, "у ЄС теж є атомні станції й випадковості там також можливі".

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що Росія планує на пів року заморозити війну в Україні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next