Заборона на видачу віз громадянам рф: Зеленський і Урсула фон дер Ляйєн обговорили новий пакет санкцій проти росії

Заборона на видачу віз громадянам рф: Зеленський і Урсула фон дер Ляйєн обговорили новий пакет санкцій проти росії

Президент України Володимир Зеленський та президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн обговорили новий пакет санкцій проти росії. Про це Зеленський написав у своєму Twitter.

Відбулася телефонна розмова з Головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн. Обговорили виділення наступного траншу макрофінансової допомоги ЄС якнайшвидше. Наголошено на необхідності підготовки 8-го пакету санкцій, включаючи заборону на видачу віз громадянам росії, - написав Зеленський.

За його словами, зараз обговорюється можливість обмеження надприбутків росіян від експорту нафти та газу. Також розглянуто можливість швидкої оцінки Єврокомісією України після виконання останньої всіх семи рекомендацій.

Нагадаємо, раніше в ЄС заявили, що росія повинна дотримуватися енергетичних контрактів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Лідери ЄС заявили, що білорусь разом із росією несе повну відповідальність за агресивну війну проти України Лідери ЄС заявили, що білорусь разом із росією несе повну відповідальність за агресивну війну проти України
З території Білорусі систематично завдають ракетних ударів по військових та цивільних об'єктах в Україні.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Loading...
Load next