В ЄС заявили, що росія повинна дотримуватися енергетичних контрактів

В ЄС заявили, що росія повинна дотримуватися енергетичних контрактів

Європейський Союз заявив, що очікує від росії дотримання своїх енергетичних контрактів, але попередив, що може впоратися й у разі їхнього невиконання. Повідомляє Sky News.

Ми очікуємо, що росія дотримуватиметься контрактів, які у них є. Але навіть якщо використання енергетики як зброї продовжиться чи посилиться, ЄС готовий реагувати, - сказав представник ЄС.

Увечері 2 серпня "Газпром" оголосив про повне зупинення помпування газу трубопроводом "Північний потік" нібито через виявлену несправність у єдиній компресорній станції "Портова", що продовжує працювати. 

Там стверджують, що під час регламентних робіт на газоперекачувальному агрегаті Trent 60 виявили витік масла по роз'ємах клемних з'єднань кабельних ліній.

У Єврокомісії оголошення "Газпрому" назвали "ще одним підтвердженням його ненадійності як постачальника" і "доказом цинізму росії".

Нагадаємо, що Шмигаль відклав підписання постанови про відрядження чоловіків. Раніше Кабмін прийняв постанову, згідно з якою з 1 вересня чоловіків планували випускати у відрядження за кордон строком на 7 днів при виконанні певних умов.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next