"Русский мир" потребує ще й тотальної дешизофренізації, — Подоляк

"Русский мир" потребує ще й тотальної дешизофренізації, — Подоляк

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк 8 вересня у Twitter прокоментував реакцію росіян на контрнаступ ЗСУ.

Заяви окупантів, як зазначає він, суперечать одна одній. З одного боку, російські загарбники заперечують сам факт наступальних дій ЗСУ, з іншого – покидають тимчасово окуповані території.

Ніякої паніки немає. Жодного контрнаступу немає. Жодних втрат немає. Усе йде за планом... Але як же не хочеться звідси їхати, тут, на окупованих територіях, так затишно, по-домашньому"... Здається, "русский мир" потребує ще й тотальної дешизофренізації, – ідеться в повідомленні Подоляка.

Також Михайло Подоляк назвав "дивною" заяву колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі про те, що вони разом із колишньою канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель могли б бути посередниками у переговорах про мир між Україною та рф.

Дивні пропозиції певних діячів стати посередниками між Україною та росією слід розглядати як спробу використати тему України для реанімації імені у своїх країнах. Будь-який посередник повинен мати довіру, авторитет, актуальність. Ані у Берлусконі, ані у Меркель цього точно немає. Щоб що? – написав Подоляк.

Нагадаємо, раніше Подоляк відповів на погрози путіна вийти із зернової угоди.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть
Член української делегації та керівник правлячої партії «Слуга народу» Давид Арахамія уточнив час початку чергового раунду українсько-російських переговорів.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Loading...
Load next