Кадрові зміни: на росії заступником шойгу призначили "маріупольського м'ясника" мізінцева

Кадрові зміни: на росії заступником шойгу призначили "маріупольського м'ясника" мізінцева

Російського генерала-полковника михайла мізінцева, який був одним із відповідальних за знищення Маріуполя, призначили заступником міністра оборони рф. Про це повідомляє міноборони рф у Telegram.

на посаду заступника міністра оборони російської федерації, що відповідає за матеріально-технічне забезпечення збройних сил рф призначено генерал-полковника михайла мізінцева, - йдеться у повідомленні.

При цьому з посади заступника голови мо рф звільнили генерала армії дмитра булгакова.

мізінцев, якого називають "маріупольським м’ясником", був начальником національного центру управління обороною рф, де плануються та контролюються всі військові операції росії по всьому світу. мізінцев відомий використанням осудливої ​​тактики, включаючи обстріли цивільних центрів як в Алеппо в 2015-16 роках, так і в Маріуполі, де звірства проти українського народу увічнені, зазначили раніше у британському МЗС, ввівши санкції проти мізінцева.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило аудіозапис, на якому генерал-полковник рф міхаіл мізінцев, один зі злочинців, відповідальних за знищення Маріуполя, називає підлеглих "ублюдками", "мразями" та "рожами вонючими".

Нагадаємо, що Україна висилає із країни посла Ірану: реакція на постачання дронів росії.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Ключ лежить у Москві": Шольц і Байден обговорили виконання мінських угод "Ключ лежить у Москві": Шольц і Байден обговорили виконання мінських угод
Канцлер Німеччини Олаф Шольц розповів президенту США Джо Байдену телефоном про свої недавні візити до Києва й Москви. Лідери погодилися, що ризик нової агресії Росії проти України не зник.
Loading...
Load next