ЄС засудив фейкові "референдуми" окупантів і їхні сфальсифіковані результати

ЄС засудив фейкові "референдуми" окупантів і їхні сфальсифіковані результати

ЄС засуджує проведення псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України та їхні сфальсифіковані результати, заявив Верховний представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель у середу, 28 вересня. Про це він написав у свій Twitter.

ЄС засуджує проведення незаконних “референдумів” та їхні сфальсифіковані результати. Це – чергове порушення суверенітету і територіальної цілісності України на тлі системних порушень прав людини. Ми віддаємо шану мужності українців, які продовжують протистояти російському вторгненню, - заявив голова дипломатії ЄС.

Нагадаємо, що МЗС вийшло з заявою щодо псевдореферендумів рф: закликає ЄС, НАТО та G7 до нових санкцій та військової підтримки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ЄС: нарощування військ РФ на кордоні з Україною найбільше за увесь час ЄС: нарощування військ РФ на кордоні з Україною найбільше за увесь час
Глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель знову закликав Росію до деескалації ситуації на кордоні з Україною і заявив про найбільше зосередження російських військ, яке коли-небудь було. При цьому він заявив, що ЄС не збирається вводити проти Росії нові санкції, хоча "це може змінитися".
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Loading...
Load next