Шольц заявив про подальшу підтримку України

Шольц заявив про подальшу підтримку України

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, де другий запевнив про подальшу підтримку України. Повідомляє Bild.

Під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським канцлер Німеччини Олаф Шольц пообіцяв подальшу політичну, фінансову та гуманітарну допомогу, а також постачання зброї. Сторони обговорили кроки, необхідні для відновлення України.

За словами офіційного представника уряду ФРН Штеффена Хебестрайта, канцлер наголосив, що Німеччина ніколи не визнає результатів фіктивних референдумів в окупованих росією Луганській, Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях.

Нагадаємо, що якщо білорусь приєднається до війни з Україною її чекає "політичне самогубство" - опозиція.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео) Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео)
Зеленський під час вітальної промови з нагоди 30-річчя Незалежності потролив президента-втікача Віктора Януковича.
"Жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари", - Зеленський "Жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари", - Зеленський
У День Незалежності України президент запровадив нове свято – День Української державності.
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи" Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи"
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті Кримської платформи, який відбудеться 23 серпня в Києві.
Loading...
Load next