"Велика Британія ніколи не визнає результати псевдореферендумів росії" – Трасс

"Велика Британія ніколи не визнає результати псевдореферендумів росії" – Трасс

Велика Британія ніколи не визнає Донецьку, Запорізьку, Луганську та Херсонську області як частини росії. Про це повідомила прем'єр-міністр Сполученого Королівства Ліз Трасс. Повідомляє Sky News.

володимир путін знову діяв усупереч міжнародному праву, нехтуючи життями українського народу, який він, як стверджує, представляє. Сполучене Королівство ніколи не ігноруватиме суверенну волю цих людей, і ми ніколи не визнаємо Донецьку, Луганську, Херсонську та Запорізьку області як щось ще, крім української території, – сказала Трасс.

Нагадаємо, що путін підписав укази про визнання Херсонської та Запорізької областей незалежними територіями (документи).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Олігархам Путіна "ніде сховатися" від жорстких санкцій Великої Британії, — Ліз Трасс (відео) Олігархам Путіна "ніде сховатися" від жорстких санкцій Великої Британії, — Ліз Трасс (відео)
Ліз Трасс сказала, що зупинити Путіна — це пріоритет номер один для Британії.
Міланович звинуватив Велику Британію в "підбурюванні" України до протистояння з Росією Міланович звинуватив Велику Британію в "підбурюванні" України до протистояння з Росією
Президент Хорватії Зоран Міланович закликав до угоди з російською стороною, оскільки без неї нібито не може бути стабільності в Європі.
Москва закликала британське МЗС припинити "провокаційну діяльність" Москва закликала британське МЗС припинити "провокаційну діяльність"
В Росії називають заяву МЗС Британії про приведення до влади України "проросійського лідера" - дезінформацією.
Loading...
Load next