"Консерватори - друзі України": Борис Джонсон отримав нову посаду

"Консерватори - друзі України": Борис Джонсон отримав нову посаду

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон стане новим очільником британської групи "Консерватори-друзі України". Про це повідомляє Inews.

Нинішній глава групи, колишній міністр культури Джон Віттінгдейл, оголосив про свого наступника 2 жовтня.

За його словами, Джонсон "багато в чому очевидна і найбільш гідна людина, щоб очолити цю організацію, тому що він був першою людиною, не лише у цій країні, а й у всьому західному світі, який так рішуче виступив на підтримку українського народу".

Сам Джонсон не брав участі у заході.

Борис шкодує, що не може бути з нами сьогодні, але він висловив свою повну підтримку тому, у що ми всі віримо, і нашій подальшій підтримці України, – сказав Віттінгдейл.

До групи "Консерватори-друзі України" входять депутати парламенту Об’єднаного королівства від Консервативної партії, а також інші члени партії, які намагаються надавати Україні допомогу у протистоянні російському вторгненню.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
£88 мільйонів від Британії: Борис Джонсон приїде в Україну з підтримкою від британського уряду £88 мільйонів від Британії: Борис Джонсон приїде в Україну з підтримкою від британського уряду
Прем’єр-міністр Великої Британії пообіцяв співпрацювати із Зеленським, щоб знайти дипломатичне вирішення суперечок з Москвою та «уникнути подальшого кровопролиття».
Після переговорів Зеленський і Борис прогулялися Києвом (відео) Після переговорів Зеленський і Борис прогулялися Києвом (відео)
Зустріч двох високопосадовців була продуктивною. Борис Джонсон вкотре висловив всеохопну підтримку Україні.
Сі Цзіньпін: Китай відіграватиме "конструктивну роль" у поверненні миру в Україні Сі Цзіньпін: Китай відіграватиме "конструктивну роль" у поверненні миру в Україні
Про це лідер КНР заявив у розмові з прем'єром Великої Британії.
Loading...
Load next