У Грузії відкривається інформаційний центр для надання допомоги громадянам України

У Грузії відкривається інформаційний центр для надання допомоги громадянам України

За ініціативи української сторони відбулась зустріч тимчасового повіреного у справах України в Грузії Андрія Касьянова з заступником міністра у справах внутрішньо переміщених осіб, праці, охорони здоров’я та соціальних питань Іллею Гудушаурі, в ході якої сторони обговорили відкриття інформаційного центру для надання допомоги громадянам України. Повідомляє пресслужба Посольства України в Грузії.

Грузинська сторона підтвердила готовність відкрити додатковий інформаційний центр, за прикладом вже існуючого на КПП «Даріалі», для надання комплексної допомоги новоприбулим громадянам України, - ідеться у повідомленні.

Чиновники обговорили низку питань, пов'язаних з наданням фінансової підтримки громадянам України з боку уряду Грузії і домовились про подальшу співпрацю в цьому напрямку. Під час зустрічі представники країн торкнулися питання можливості продовження відповідного рішення уряду, термін дії якого спливає 1 листопада 2022 року на наступний тримісячний період.

Нагадаємо, що українські військові вже вчаться керувати NASAMS і IRIS-T (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео) У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео)
Грузинське видання зазначає, що Саакашвілі наразі перебуває у Трускавці, де проходить виїзне засідання фракції "Слуга народу".
В ЄС заявили про можливе скасування безвізу з Україною - ЗМІ В ЄС заявили про можливе скасування безвізу з Україною - ЗМІ
Деякі держави Європейського Союзу заявили про зловживання безвізового режиму країнами Західних Балкан, а також з Україною, Грузією і Молдовою.
Очільники МЗС України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель з офіційним візитом Очільники МЗС України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель з офіційним візитом
Глави Міністерств закордонних справ України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель зі спільним офіційним візитом 24 червня.
Loading...
Load next