У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео)

У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео)
Грузинське видання зазначає, що Саакашвілі наразі перебуває у Трускавці, де проходить виїзне засідання фракції "Слуга народу".

У Грузії запевняють, що голова Виконавчого комітету української Національної ради реформ України Михайло Саакашвілі не виїжджав за межі України. Отже, він не може перебувати в Грузії. Сьогодні, 1 жовтня, про це наголосив заступник голови МВС Грузії Олександр Дарахвелідзе, повідомляє sputnik-georgia. 

Він запевняє, що Саакашвілі фізично не може перебувати у країні.

У нас була активна комунікація та спілкування з українською стороною, і я можу точно сказати, що Михайло Саакашвілі не виїжджав через кордони України, – зазначив він.

Крім того, за даними грузинського телеканалу "Імеді", Саакашвілі протягом останніх чотирьох днів перебуває в українському Трускавці, де цими днями проходить виїзне засідання фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, раніше колишній грузинський президент випустив звернення, в якому заявив, що нібито повернувся в країну, незважаючи на те, що перебуває у розшуку.


Близько 10 ранку за київським часом Саакашвілі опублікував відео, на якому заявив, що перебуває у Батумі. 
Читайте також
"Ми його захищатимемо, оскільки він наш": Кулеба заявив, що Україна допомогатиме Саакашвілі "Ми його захищатимемо, оскільки він наш": Кулеба заявив, що Україна допомогатиме Саакашвілі
Україна має намір домагатися повернення арештованого в Грузії Саакашвілі в Україну, оскільки у грузинського експрезидента є українське громадянство.
МЗС розкритикувало Грузію через інцидент із Саакашвілі (відео) МЗС розкритикувало Грузію через інцидент із Саакашвілі (відео)
В МЗС закликали владу Грузії ставитися до громадянина Україна з повагою.
Влада Грузії не передаватиме затриманого Саакашвілі Україні Влада Грузії не передаватиме затриманого Саакашвілі Україні
Напередодні виборів Саакашвілі повернувся до Грузії та потрапив за ґрати. Тепер грузинська влада не має наміру видавати Михаїла Саакашвілі Києву.
Loading...
Load next