Не справляється зі "спецоперацією": росЗМІ знайшли заміну Шойгу

Не справляється зі "спецоперацією": росЗМІ знайшли заміну Шойгу

Західна розвідка та ЗМІ вже не раз повідомляли про те, що міністра оборони країни-агресора сергія шойгу можуть замінити через тривалі російські невдачі на фронті. Сьогодні російські видання повідомили ім'я передбачуваної заміни міністра.

Йдеться про якогось Олексія Дюміна, який очолює Тульську область. Про це повідомляє видання «Верстка» з посиланням на деякі джерела «близькі до керівництва країни».

Повідомляється, нібито серед лобістів цього призначення рамзан кадиров і євгеній пригожин. кадиров нібито називає Дюміна «старшим братом» і саме його хотів би бачити на чолі Міноборони.

Дюмін отримав звання героя росії за участь у війні з Україною у 2014 році. Є версія, що саме він евакуював президента Віктора Януковича. 2014-го його кар'єра пішла різко вгору, і незабаром він став заступником міністра оборони.

Нагадаємо, що Зеленський зібрав Ставку: обговорили підготовку військових до зими.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Не вплинули на хід війни та перемелюються в боях": Шойгу зробив заяву щодо HIMARS "Не вплинули на хід війни та перемелюються в боях": Шойгу зробив заяву щодо HIMARS
Шойгу також розповів, що російським військовим в Україні насправді протистоять "об'єднані сили Заходу".
"Україна нікому не загрожує": глава Пентагону подзвонить Шойгу через ситуацію в Україні "Україна нікому не загрожує": глава Пентагону подзвонить Шойгу через ситуацію в Україні
Попередня розмова політиків відбулася 12 лютого.
Путін злий на своїх генералів та позбавляє їх посад - експерт Путін злий на своїх генералів та позбавляє їх посад - експерт
У Кремлі чітко розуміють, що вторгнення в Україну провалилося, а винні у цьому ті, що його планував та реалізовував, впевнений військовий експерт.
Loading...
Load next