"Київ найближчим часом очікує системи захисту проти дронів-камікадзе" - Кличко

"Київ найближчим часом очікує системи захисту проти дронів-камікадзе" - Кличко

Столична влада найближчим часом очікує надходження Києву системи захисту проти дронів-камікадзе. Повідомив мер столиці Віталій Кличко в ефірі телемарафону.

Зараз всі сили кинуті для того, щоб максимально швидко розібрати завали. Це з одного боку. З іншого боку ми очікуємо найближчим часом надходження противоповітряної оборони - системи захисту проти так званих цих "Шахідів", "мопедів" чи, як їх називають, дронів-камікадзе, - зазначив він.

Зі слів Кличка, "це вкрай важливе сучасне обладнання".

Робимо все для того, щоб вийти в опалювальний сезон, для того, щоб ні в якому разі ризиків руйнування критичної інфраструктури не відбулося, - зауважив він.
 

Нагадаємо, що Подоляк закликає вигнати Путіна з G20.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Системний політичний тиск": Кличко прокоментував обшуки в комунальних підприємствах (відео) "Системний політичний тиск": Кличко прокоментував обшуки в комунальних підприємствах (відео)
Віталій Кличко заявив, що обшуки в компідприємствах і КМДА є політичним тиском й заявив, що "сценарій, який зараз відпрацьовують на столичній владі, ㅡ небезпечний прецедент для всієї країни".
Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе
Мер Києва зазначив, що його запросили лише за дві з половиною години до початку засідання.
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Loading...
Load next