У Київ приїхав президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр

У Київ приїхав президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр

У Київ приїхав президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр. Повідомляють німецькі ЗМІ.

Федеральний президент Франк-Вальтер Штайнмаєр здійснив раптовий візит до України. До столиці Києва він прибув потягом вранці. Там він також зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським протягом дня. Штайнмаєр хоче на власні очі побачити руйнування, спричинені російськими атаками. Він вперше в Україні з початку війни 24 лютого.

Це вже третя спроба федерального президента туди поїхати. Минулого тижня це було відкладено з міркувань безпеки. Управління федеральної кримінальної поліції (BKA), яке відповідає за його захист, тоді написало у Twitter, що «з огляду на поточну ситуацію ризику рекомендувало відкласти заплановану поїздку федерального президента Штайнмаєра в Україну».

За кілька днів до цього росія неодноразово атакувала українську інфраструктуру ракетами та безпілотниками, завдаючи серйозної шкоди електро- та теплопостачання. Атаку зазнала і столиця Київ.

Нагадаємо, що Іран "не залишиться байдужим", якщо буде доведено, що його безпілотники використовуються росією.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Зеленський прибув до Німеччини з офіційним візитом: зустрінеться з Меркель та Штайнмаєром Зеленський прибув до Німеччини з офіційним візитом: зустрінеться з Меркель та Штайнмаєром
Під час свого дводенного офіційного візиту президент України проведе низку зустрічей, в тому числі з головою Християнсько-демократичного союзу Арміном Лашетом.
Loading...
Load next