"Над Україною має бути повітряний щит": Зеленський подякував Штайнмаєру за ППО

"Над Україною має бути повітряний щит": Зеленський подякував Штайнмаєру за ППО

Президент України Володимир Зеленський подякував президенту Німеччини Франку-Вальтеру Штайнмаєру за першу систему протиповітряної оборони IRIS. Повідомляє Telegram Зеленського.

Предметна і продуктивна розмова з Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром. Вдячний Німеччині за першу систему ППО IRIS – маємо розгорнути повітряний щит над Україною негайно! Цінуємо готовність Німеччини допомогти подолати наслідки російського ракетного терору. Також готуємо візит Президента Німеччини до України, – зазначив Зеленський.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Loading...
Load next