Передумала: росія заявила, що повертається до "зернової угоди"

Передумала: росія заявила, що повертається до "зернової угоди"

Міністерство оборони рф заявило, що росія відновлює реалізацію "зернової угоди", призупиненої після вибухів у Севастополі. Повідомило російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив у Анкарі, що зерновий коридор для експорту українського продовольства запрацює з полудня 2 листопада "як це було раніше". 

За його словами, міністр оборони росії Сергій Шойгу зателефонував до свого турецького колеги, щоб повідомити про початок операцій.

В Міноборони рф заявили, що росія отримала "письмові гарантії" від України щодо невикористання зернового коридору для ведення бойових дій проти рф.

Нагадаємо, що ООН підтвердила прохід суден по "зерновому коридору" 3 листопада – Мінінфраструктури.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Майже 40 країн в ООН звинуватили Росію в поширенні фейків проти України Майже 40 країн в ООН звинуватили Росію в поширенні фейків проти України
Члени Організації Об'єднаних Націй заявили, що Росія використала захід Ради Безпеки ООН у своїх інтересах. У межах заходу Кремль висунув безпідставні звинувачення країнам Балтії та Україні.
ВР підготувала звернення до ООН та Європейського Парламенту через шантаж Росії ВР підготувала звернення до ООН та Європейського Парламенту через шантаж Росії
Проєкт постанови пропонує визнати, що військовий шантаж Росії є порушенням і українського, і міжнародного законодавства.
Комітет ООН схвалив оновлену резолюцію про Крим Комітет ООН схвалив оновлену резолюцію про Крим
Третій комітет ООН схвалив проєкт оновленої резолюції Генасамблеї ООН про ситуацію в окупованому Криму.
Loading...
Load next