США продовжать військову підтримку Україну незалежно від результатів виборів

США продовжать військову підтримку Україну незалежно від результатів виборів

США продовжать підтримувати Україну у війні проти Росії незалежно від результатів проміжних виборів до Конгресу. Про це заявила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр на брифінгу.

Ми впевнені, що підтримка з боку США буде стійкою і непохитною, — зазначила вона, додавши, що у питанні допомоги Україні Джо Байден прагне міжпартійної співпраці.

У США сьогодні відбудуться проміжні вибори до конгресу. У палаті представників боротьба за всі 435 місць, у сенаті – за 35 зі 100. Опитування обіцяють, що Байден та його демократи втратять контроль як мінімум над нижньою палатою.

Оновлений конгрес почне працювати 3 січня, а доти продовжуватиме функціонувати під керівництвом демократів.

Нагадаємо, що Україна буде пріоритетом під час головування Японії у G7 – МЗС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Ненормальна військова активність на Донбасі: сенат США ухвалив резолюцію на підтримку України Ненормальна військова активність на Донбасі: сенат США ухвалив резолюцію на підтримку України
Раніше державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що Російська Федерація може вдатися до провокації для вторгнення в Україну.
Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли
Як зазначається, американські катери Island були включені до складу ВМС України у листопаді 2019 року.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
Loading...
Load next