Херсон - це Україна: повідомляє ГУР (відео)

Херсон - це Україна: повідомляє ГУР (відео)

Херсон повертається під контроль України, у місто заходять українські військові. Про це в Telegram повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти Збройним силам України буде припинено. Кожен російський військовослужбовець, який чинитиме опір, буде знищений. Ви маєте єдиний шанс уникнути загибелі – негайно здатися в полон, – повідомило ГУР.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Джо Байден та віцепрезидентка США не приїдуть на саміт “Кримської платформи” Джо Байден та віцепрезидентка США не приїдуть на саміт “Кримської платформи”
Президент Джо Байден і Камала Гарріс не приїдуть до Києва на саміт "Кримської платформи". Їх замінить інший представник американського уряду.
Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом
Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Херсонську область, яка межує із територією окупованого Криму. Військові ЗСУ показали президенту свою систему укріплень та доповіли про обстановку.
Loading...
Load next