Володимир Зеленський відвідав Херсон

Володимир Зеленський відвідав Херсон

Президент Володимир Зеленський 14 листопада приїхав у звільнений від російських окупантів Херсон. Повідомляє The Kyiv Independent.

Фото: Telegram "Оперативний ЗСУ"

Зеленський перебуває з візитом у Херсоні, повідомляє очевидець Reuters.

Фото: Telegram "Оперативний ЗСУ"

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Меркель зустрінеться з Путіним перед візитом в Україну Меркель зустрінеться з Путіним перед візитом в Україну
Канцлерка Німеччини Ангела Меркель 20 серпня відвідає Росію, а 22 серпня - Україну. Зокрема, однією з головних тем переговорів з Путіним буде газопровід "Північний потік-2", будівництво якого вже активно завершується у Балтійському морі.
Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі
Канцлерка Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель у телефонній розмові запросила президента України Володимира Зеленського найближчим часом відвідати Берлін з офіційним візитом.
"Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео) "Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео)
В Україні назвали офіційну дату зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена. Вона відбудеться в останній день літа - 31 серпня цього року.
Loading...
Load next