Меркель зустрінеться з Путіним перед візитом в Україну

Меркель зустрінеться з Путіним перед візитом в Україну
Канцлерка Німеччини Ангела Меркель 20 серпня відвідає Росію, а 22 серпня - Україну. Зокрема, однією з головних тем переговорів з Путіним буде газопровід "Північний потік-2", будівництво якого вже активно завершується у Балтійському морі.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель перед візитом в Україну відвідає Російську Федерацію та особисто зустрінеться із президентом Володимиром Путіним. Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на офіційного представника уряду Німеччини Штеффена Зайберта.

У п'ятницю 20 серпня канцлер відвідає Москву, подробиці програми ми повідомимо вам на початку наступного тижня, - заявив він. 

Зокрема, у Кремлі вже підтвердили майбутню зустріч президента РФ з канцлеркою Меркель, передає "Тасс". 

Планується обговорити стан і перспективи розвитку двостороннього співробітництва в різних областях, а також розглянути ряд актуальних міжнародних і регіональних питань, - повідомила пресслужба президента країни-агресорки.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що канцлерка Німеччини Ангела Меркель приїде до Києва для того аби зустрітись із Володимиром Зеленським перед його візитом у Вашингтон. Планується, що вони обговорюватимуть переговори на Донбасі, а також питання в газовій сфері.

Зауважимо також, що екснардеп Тарас Чорновіл наголошував, що несподівано для всіх ініціаторкою зустрічі стала саме Меркель. Попри те, що раніше канцлерка відкинула запрошення Зеленського приєднатися до Кримської платформі та відвідати Україну в День Незалежності.

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані
Президент України заявив, що він має намір зустрітись із Володимиром Путіним у Ватикані. Адже це, на його думку, ідеальне місце для діалогу про мир.
Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані
Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що наразі Росія не отримувала офіційної пропозиції від президента Зеленського провести зустріч з Путіним у Ватикані.
Loading...
Load next