Шмигаль розраховує, що ВООЗ активно долучиться до забезпечення українських медзакладів енергетичним обладнанням

Шмигаль розраховує, що ВООЗ активно долучиться до забезпечення українських медзакладів енергетичним обладнанням

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розраховує, що ВООЗ активно долучиться до забезпечення українських медичних закладів енергетичним обладнанням. Повідомив він у Telegram.

Підтримка медичної сфери в умовах війни залишається одним із головних пріоритетів уряду. Обговорили потреби та виклики медицини з директором Європейського регіонального бюро ВООЗ Гансом Клюге, - написав Шмигаль.

За його словами, уряд разом із ВООЗ активно працює над забезпеченням українських лікарень автомобілями швидкої допомоги та обладнанням.

Ключовим завданням зараз так само є забезпеченість медичних закладів якнайбільшою кількістю енергетичного обладнання. Розраховуємо, що ВООЗ активно долучиться й до цього процесу, - заявив прем'єр.

Він також зазначив, що сторони спільно приділяють значну увагу розвитку в Україні медицини катастроф, галузі психічного здоров'я, системи реабілітації та протезування.

Крім того, Шмигаль та Клюге обговорили розширення медичних послуг для пацієнтів у регіонах, що постраждали від війни, зокрема на Херсонщині, а також відновлення медичної системи на звільнених територіях.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вітренка призначили главою "Нафтогазу", а Бойко очолив Міненерго Вітренка призначили главою "Нафтогазу", а Бойко очолив Міненерго
Сьогодні, 28 квітня, Кабінет Міністрів призначив Юрія Вітренка головою правління НАК «Нафтогаз України». Окрім того, тимчасовим виконувачем обов’язків Міністра енергетики став Юрій Бойко.
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.
Loading...
Load next