Зеленський повідомив про підготовку понад чотирьох тисяч «Пунктів незламності» по всій країні

Зеленський повідомив про підготовку понад чотирьох тисяч «Пунктів незламності» по всій країні

Президент України Володимир Зеленський повідомив про підготовку понад чотирьох тисяч «Пунктів незламності» по всій країні на випадок нових російських масованих обстрілів та серйозних проблем з енергопостачанням. Про це йдеться у зверненні Президента до українського народу.

За словами українського Президента, підготовлено вже понад чотири тисячі таких пунктів, в планах розгортання більшої кількості.

Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності». За підсумками цього дня підготовлено вже понад 4 тисячі таких пунктів. Заплановано ще більше, — розповів Зеленський.

Такі пункти діятимуть, якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити — там усі базові послуги доступні: електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечка, які будуть надаватися безкоштовно й цілодобово.

Пункти працюватимуть обов’язково при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо.

Розміщення та додаткову інформацію можна знайти на сайті «Пункти незламності». На сайті та в усіх «Пунктах незламності» можна буде дізнатися, де працюють найближчі АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Нагадаємо, що "Ударами по мирних містах росія хоче спровокувати чергову кризу біженців у Європі" – Єрмак.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Джо Байденом Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Джо Байденом
Президент України подякував американському колезі на нещодавню допомогу.
90 тонн летальної зброї: в Україну прибула військова допомога зі США 90 тонн летальної зброї: в Україну прибула військова допомога зі США
Раніше країни Балтії також погодилися допомогти зброєю Україні.
Loading...
Load next