Зеленський доручив послу звернутися із запитом щодо невідкладного скликання РБ ООН

Зеленський доручив послу звернутися із запитом щодо невідкладного скликання РБ ООН

Президент України Володимир Зеленський доручив послу в ООН звернутися із запитом щодо невідкладного скликання РБ ООН після сьогоднішніх російських ракетних обстрілів. Про це глава держави написав у Twitter.

Доручив Послу в ООН звернутися із запитом щодо невідкладного скликання РБ ООН після сьогоднішніх російських ракетних обстрілів. Убивство цивільного населення, знищення критичної інфраструктури – це тероризм, і Україна й далі вимагатиме від світу рішучої реакції на ці злочини, - написав Зеленський.

Як повідомляють росЗМІ, з посиланням на постпредство рф засідання РБ ООН щодо України призначене на середу о 00.00 по мск (23:00 по Києву)

Повідомляється, що на засіданні РБ ООН щодо України очікується онлайн-участь Володимира Зеленського.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Відкриття 76-ї сесії Генасамблеї ООН у США: Зеленський провів переговори з главою Єврокомісії (відео) Відкриття 76-ї сесії Генасамблеї ООН у США: Зеленський провів переговори з главою Єврокомісії (відео)
Щорічні загальні дебати розпочалися 21 вересня й триватимуть до 27 вересня. Виступ президента України заплановано на сьогодні, 22 вересня.
Президент Зеленський готується до нового візиту у США Президент Зеленський готується до нового візиту у США
Президент візьме участь у засіданні Генеральної Асамблеї ООН, яка пройде у Нью-Йорку. Ймовірно у США Володимир Зеленський вирушить наприкінці вересня.
"Не містить обґрунтування": в ООН розкритикували закриття каналів Медведчука в Україні "Не містить обґрунтування": в ООН розкритикували закриття каналів Медведчука в Україні
В ООН вважають, що рішення щодо закриття проросійських медведчуківських каналів суперечить міжнародним стандартам в галузі прав людини і не було ухвалено незалежним органом.
Loading...
Load next