Генсек ООН сьогодні зустрінеться із Володимиром Зеленським

Генсек ООН сьогодні зустрінеться із Володимиром Зеленським
Опісля зустрічі відбудеться пресконференція з журналістами.

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським сьогодні, про що вчора повідомив речник ООН Фархан Хак.

Про це пише CNN, передає ПравдаТУТ News.

Гутерріш вирушив у середу вранці з Польщі до України і у той же день прибув до Києва, де сьогодні зустрінеться з Зеленським та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, сказав Хак.

Ми очікуємо, що він також поговорить з пресою, — сказав Хак про Гутерріша під час зустрічі в четвер.

Хак сказав, що зустріч у четвер буде «спільною», але не уточнив, хто приєднається до Гутерріша на зустрічі із Зеленським і Кулебою. Він також не зазначив, у який час доби відбудеться зустріч.

За його словами, Генерального секретаря прийняв президент Польщі Анджей Дуда у вівторок увечері в Польщі та поінформував його про свої зустрічі в Москві та Анкарі.

Генеральний секретар висловив глибоку вдячність і вдячність президенту за щедрість польського народу за те, як він відкрив свої домівки та серця майже двом мільйонам українських біженців, – сказав Хак. 

Вас також може зацікавити стаття: "Переходимо на західні калібри і техніку": Резніков підбив підсумки історичної зустріч у Рамштайні

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві
Російський президент відкинув ідею Володимира Зеленського зустрітися на окупованому Донбасі. Своєю чергою Путін сказав, що прийме президента України в Москві в будь-який зручний для нього час.
Loading...
Load next