Одне крісло в Радбезі ООН досі окуповане — Зеленський

Одне крісло в Радбезі ООН досі окуповане — Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що одне крісло в Раді Безпеки ООН досі окуповане, маючи на увазі місце країни-терориста росії.

Глава держави розповів, що звернувся до представників Ради Безпеки ООН й вкотре підкреслив важливість української "Формули миру" та закликав надати нашій країні необхідні сучасні, ефективні системи ППО.

Щойно я звернувся до Радбезу ООН – і закликав реагувати. Реагувати на російський терор. Одне крісло в Радбезі досі окуповане, і щось звідти намагались сказати. Впевнений, російську брехню вже ніхто у світі чути не хоче. Реально це крісло пусте, — сказав Зеленський.

Крім того, Гарант зазначив, що 23 листопада вдалося повернути додому з полону ще 36 українців - 35 військовослужбовців і одного цивільного.

Нагадаємо, що Санду про відключення електроенергії: росія занурила Молдову у пітьму.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Наша незалежність – це ваша безпека": виступ Зеленського в Радбезі ООН (відео) "Наша незалежність – це ваша безпека": виступ Зеленського в Радбезі ООН (відео)
Президент наголосив, що Росія має бути притягнута до відповідальності за злочин агресії проти України.
"Мені набридло, коли говорять, що в нас країна олігархів": Зеленський назвав "червоні лінії" для великого бізнесу "Мені набридло, коли говорять, що в нас країна олігархів": Зеленський назвав "червоні лінії" для великого бізнесу
Зеленський заявив, що процес деолігархізації тільки почався в Україні. Посадками займаються правоохоронні органи.
Loading...
Load next