Українська делегація бойкотує роботу в ПА ОБСЄ до рішення щодо участі росії (відео)

Українська делегація бойкотує роботу в ПА ОБСЄ до рішення щодо участі росії (відео)

Народні депутати, які представляють Україну в Парламентській асамблеї ОБСЄ, припиняють роботу в цій організації, доки Асамблея не ухвалить рішення щодо подальшої участі представників росії. Про це поінформувала нардеп Євгенія Кравчук оприлюднивши звернення голови делегації.

Представники України в Парламентській асамблеї ОБСЄ, припиняють роботу в цій організації, поки Асамблея не ухвалить рішення щодо подальшої участі представників росії.

Як повідомив Потураєв, асамблея на засіданні у Варшаві не змогла ухвалити рішення і щодо тимчасового відсторонення російських делегатів.

Українська делегація вирішила бойкотувати роботу України в цій міжнародній організації, доки таке рішення не буде знайдене. Нас також підтримали друзі й союзники з Естонії й Литви, які також були присутні і разом із нами залишили засідання постійного комітету, – сказав він.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Росія назвала Шевченка російським поетом: відповідь МЗС
МЗС України відреагували на заяву російських пропагандистів про відношення постаті Тараса Шевченка та його творчості до Росії. Українські дипломати назвали це маніпулятивним і зухвалим посяганням країни-агресора на спадщину поета.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next