Румунія не пустить Росію та Білорусь на сесію Парламентської асамблеї ОБСЄ

Румунія не пустить Росію та Білорусь на сесію Парламентської асамблеї ОБСЄ

Міністерство закордонних справ Румунії заявило, що делегації Росії та Білорусі не будуть допущені до участі у щорічній сесії Парламентської асамблеї ОБСЄ, яка відбудеться в Румунії з 29 червня до 3 липня.

Про це повідомляє News.ro.

Рішення румунської сторони ґрунтується на відомій і послідовній позиції Румунії щодо Російської Федерації в контексті триваючої агресивної війни проти України, - заявив речник румунського зовнішньополітичного відомства Раду Філіп.

За його словами, деякі члени російської делегації в Парламентській асамблеї ОБСЄ "також є мішенню обмежувальних заходів на рівні Європейського Союзу". 

Рішення стосується також Білорусі, яка підтримує війну, розв'язану Російською Федерацією, - додав дипломат.

Нагадаємо, У Румунії офіційно взяли на озброєння другу систему ППО Patriot

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next