Рада міністрів ОБСЄ вперше пройде без представника росії – Кулеба

Рада міністрів ОБСЄ вперше пройде без представника росії – Кулеба

Рада міністрів ОБСЄ вперше пройде без представника росії. Про це у відеозверненні заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та зазначив, що рф все одно лише імітує дипломатію.

Рада міністрів ОБСЄ вперше пройде без представника росії, без російського міністра, і це правильно, немає чого йому робити, вони лише імітують переговори, дипломатію. Насправді вони зробили свій вибір – цей вибір, це війна, воєнні злочини, - розповів Кулеба.

Нагадаємо, що росія не зможе утримати ЗАЕС - Подоляк.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
"Бухарестська дев'ятка" готує рішення про оборонну та економічну допомогу Україні на тлі посиленої агресії РФ "Бухарестська дев'ятка" готує рішення про оборонну та економічну допомогу Україні на тлі посиленої агресії РФ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба взяв участь в міністерській зустрічі "Бухарестської дев'ятки" НАТО, під час якої представники дев'яти країн-членів Альянсу повідомили про готовність допомогти Україні на тлі посиленої агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next