Україна здобула дві перемоги в Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (відео)

Україна здобула дві перемоги в Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (відео)

Україна сьогодні здобула одразу дві вагомі перемоги в Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва. Повідомив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Маріковський у Facebook.

... ми — депутати Верховної Ради України, що зараз воюємо на найбільш проросійському міжнародному майданчику - асамблеї PABSEC, витравили тварюк з цієї організації. Ми командою... зробили неймовірне! Емоційно послали услід за крейсером "москва", - написав нардеп.

Друга вагома перемога української делегації також пов'язана з ударом по рф - не дали затвердити на посаді заступника генсека російського представника Михайла Ємельянова.

Це один із найвпливовіших російських представників в PABSEC Михайло Ємельянов. У нього є особисті стосунки з більшістю делегацій. У порядку денному стояло голосування за підтверднння його позиції на посаді Заступника генерального секретаря. По прогнозам було 25/25 голосів за/проти. Голосування таємне!

Але цей результат нашу делегацію не влаштував би, бо підтвердження його посади створило б задній двір для впливу росії
Українська делегація зірвала кворум, і усього з мінімуму 41 члена, зареєструвалися 24. Тому, в цьому році ми захистили організацію від впливу росії. Будуємо свою суб‘єктність на міжнародній арені!! Разом до перемоги! - написав Маріковський.

Нагадаємо, що росія намагається заморозити війну перед початком більшого наступу навесні - Генсек НАТО.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Акції за Стерненка: 43% українців не підтримують
Підтримують ув'язненого Сергія Стерненка 23% українців. Проте, вони не хочуть брати участі в протестах.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next