Російські військові розробляють плани масованих піхотних атак – Подоляк

Російські військові розробляють плани масованих піхотних атак – Подоляк

Попри серйозні невдачі протягом перших 10 місяців війни, російські військові в даний час розробляють плани масованих піхотних атак, схожі на тактику, що застосовувалася Радянським Союзом під час Другої світової війни. Про це The New York Times розповів радник президента Михайло Подоляк.

Коментарі Подоляка, пише видання, прозвучали на тлі попереджень вищого військового та політичного керівництва України про те, що росія готується до нового наземного наступу, зокрема на Київ. За словами Подоляка, росія вже набрала та навчає солдатів, які можуть бути задіяні у масованих атаках піхоти. Він зазначив, що це одна з кількох можливих загроз, з якими Україна може зіткнутися взимку.

Політичне керівництво росії явно відмовляється визнати тактичні поразки, що вже мали місце, і чіпляється за будь-які, навіть найілюзорніші, шанси змінити ситуацію на свою користь, — сказав Подоляк.

Радник наголосив, що Україна серйозно ставиться до ризику нового російського наступу, і союзники також мають це розуміти – майбутні військові поставки мають відповідати загрозам.

Дуже важливо, щоб наші партнери не менш серйозно ставилися до цих ризиків. росія не зацікавлена у припиненні війни доти, доки не зазнає серйозної військової поразки і не буде змушена зосередитися на власній внутрішньополітичній трансформації, – сказав Подоляк.

Нагадаємо, що кремль створює новий образ путіна та реабілітує імідж міноборони - ISW.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть
Член української делегації та керівник правлячої партії «Слуга народу» Давид Арахамія уточнив час початку чергового раунду українсько-російських переговорів.
Loading...
Load next