"Рідкісної гидоти всі ці суб'єкти з РФ": Подоляк розповів, чого насправді бояться "Z-нелюди"

"Рідкісної гидоти всі ці суб'єкти з РФ": Подоляк розповів, чого насправді бояться "Z-нелюди"

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що росія боїться, що Україна таки отримає MLRS із нормальною дальністю дії (100+ км). За його словами, РФ здатна воювати виключно проти беззбройних мирних громадян. Тому лякається, якщо опонент отримує рівноцінну зброю.

Про це Подоляк написав у своєму Telegram-каналі.

Чого бояться Z-нелюди… Рідкісної гидоти всі ці суб'єкти з РФ. На всіх рівнях… Заходять на територію іншої країни та масштабно знищують інфраструктуру, масово вбивають мирних громадян та навмисне зносять усі наші міста повністю. Називають це огидним і брехливим терміном "спеціальна військова операція". Застосовують в Україні всі види важкої артилерії, важкі вогнемети, реактивні системи залпового вогню, важкі авіаційні бомби та крилаті ракети різних модифікацій із дальністю понад 1000 км, – заявив він.

За словами Подоляка, істоти з російськими паспортами заходять до суверенної України й випалюють тут усе підряд усіма видами неядерної зброї. Хоча через своє вроджене боягузтво готові застосувати вже й "тактику", і "хімію".

І абсолютно шизофренічно вважають, що мають на це право – вбивати всіма (наголошую – всіма) видами важкої зброї мирних людей у абсолютно суверенній іншій державі, – зазначив радник керівника ОП.

Він підкреслив, що як тільки стало відомо, що Україна все-таки отримає MLRS із нормальною дальністю дії (100+ км), росіяни одразу впали в істеричну істерику. За його словами, зараз стоїть дикий вереск над усім "російським болотом": "Тільки не це! Тільки не давайте їм реактивні далекобійні системи! Тільки не зброя відплати!".

Що це означає? Лише одне. Росія здатна воювати виключно проти беззбройних мирних громадян і відразу ж "надзюрює" собі в штани, якщо опонент отримує рівноцінну зброю. Висновок? Простіше нікуди. Два диких російських ґвалти: "скасуйте санкції!" і "на колінах благаємо: не давайте українцям MLRS!" – прямий доказ крайньої ефективності саме цих двох кроків... – підсумував Подоляк.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що РФ продовжує вбивати дітей, ґвалтувати жінок і руйнувати міста, а Європа продовжує відправляти в Москву €1 млрд на день.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next