Зеленський планує передати прапор із Бахмута “тим, чиї рішення важливі для України”

Зеленський планує передати прапор із Бахмута “тим, чиї рішення важливі для України”

Під час традиційного вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський повідомив, що отримав прапор від українських військових під час поїздки до Бахмута і передасть його “тим, чиї рішення важливі для України”.

Наші бійці дали мені сьогодні наш прапор і попросили передати його тим, чиї рішення дуже важливі для України, для всіх наших воїнів. Обовʼязково ми це зробимо, — заявив Зеленський.

Зеленський підкреслив, що цей тиждень “надзвичайно важливий” для того, щоб здобути потрібну Україні підтримку, але деталей не уточнив.

Нагадаємо, що Зеленський відвідав Бахмут - віцепрем'єр (фото).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ
Володимир Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур. Цього разу президент провів кадрові зміни в структурі української армії.
США передадуть Україні швидкісні  бойові катери Mark VI вже у наступному році США передадуть Україні швидкісні бойові катери Mark VI вже у наступному році
США передадуть Україні модернізовані бойові катери. Крім того, український флот поповниться протимінними кораблями і сучасними ракетними катерами.
"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил "Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил
Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки та оборони та генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних Сил України. За його словами, він не писав рапорт.
Loading...
Load next