У Польщі зібрали додаткові докази на місці падіння ракети

У Польщі зібрали додаткові докази на місці падіння ракети

Польські слідчі напередодні працювали у селі Пшеводув у Польщі, що неподалік від кордону з Україною, куди в середині листопада впала ракета. Фахівці після консультації з експертами провели додаткові заходи на місці події, сказав представник національної прокуратури країни Лукаш Лапчинський. повідомляє TVN24.

У середу стало відомо, що у Пшеводуві з'явилися співробітники поліції та прокуратури. PAP підтвердили це у національній прокуратурі Польщі.

Після консультації з експертами, які працюють із доказами, отриманими прокуратурою, сьогодні на місце виїхали фахівці, які проводили додаткові заходи на місці події, – повідомив 21 грудня представник національної прокуратури, прокурор Лукаш Лапчинський.

Віцепрезидент ферми Agrocom у Сетниках Федеріко Віола, до складу якої входить зерносушка у Пшеводуві, куди в листопаді впала ракета, додав в інтерв'ю PAP, що слідчі працювали на місці з ранку середи:

Про поновлення діяльності нам повідомили у вівторок, але точних деталей ми не знаємо. Ми не знаємо, щодо чого дослідження. Це велика команда офіцерів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ДБР спростувало інформацію про заздалегідь сплановану поїздку Порошенка в ЄС (відео) ДБР спростувало інформацію про заздалегідь сплановану поїздку Порошенка в ЄС (відео)
ДБР встановило, що Петро Порошенко замовив квитки на літак за кордон в день спроби вручення йому повістки про виклик до ДБР для проведення процесуальних дій.
Loading...
Load next