Велика Британія передала ЗСУ 15 тисяч наборів комплектів для екстремальних холодів

Велика Британія передала ЗСУ 15 тисяч наборів комплектів для екстремальних холодів

Велика Британія передала Україні понад 900 генераторів і відправила ЗСУ приблизно 15 000 наборів комплектів для екстремальних холодів, включаючи одяг для холодної погоди, спальні мішки та утеплені намети. Повідомляє Міноборони України.

Ми вже взяли на себе зобов’язання — надати військової допомоги на суму, яка дорівнює або перевищує 2,3 мільярда фунтів стерлінгів, які ми витратимо цього року. Ми уклали велику угоду, щоб підтримувати поточні постачання артилерійських снарядів і продовжуватимемо оновлення українських запасів ППО та інших ракет. Там, де у нас є обладнання, яке ми можемо подарувати, ми замінимо з наших власних запасів, інше придбаємо разом із нашими союзниками. Сполучені Штати приєдналися до величезного рівня підтримки, у тому числі — члени ЄС. І, зокрема, Польща, Словаччина та країни Балтії, - заявив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Нагадаємо, що Литва виділяє 40 мільйонів євро на військову допомогу для України наступного року - міністр оборони.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Орбан указом заборонив постачати Україні зброю через Угорщину Орбан указом заборонив постачати Україні зброю через Угорщину
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан видав указ про заборону транзиту через країну зброї для України
Велика Британія надасть Україні більше летальної зброї Велика Британія надасть Україні більше летальної зброї
Йдеться зокрема про артилерію, боєприпаси та зенітну зброю.
У "Борисполі" приземлився британський літак з військовою допомогою У "Борисполі" приземлився британський літак з військовою допомогою
У міжнародному аеропорту "Бориспіль" вдень 9 лютого приземлився літак Boeing C-17A Globemaster III Королівських Військово-повітряних сил Великої Британії.
Loading...
Load next