Данілов радить не називати росіян "орками та свинособаками": документуємо для історії

Данілов радить не називати росіян "орками та свинособаками": документуємо для історії

Секретар РНБО Олексій Данілов звернувся до українців, аби ті не називали росіян фентезійними назвами, а пам’ятали, що таке "росія та росіянин". Повідомив Данілов у Facebook.

Нам, напевно, не варто занадто захоплюватися вживанням нових термінів – орк, русня, свинособака…

Не потрібно розмивати образ ворога, так би мовити.

Пишемо і зразу документуємо для історії: "рускій", "росіянин", "Росія" – вбив, напав, пограбував, зґвалтував, зруйнував, збрехав.

Щоб назавжди закарбувалось в український історичній пам’яті, який саме народ несе повну колективну відповідальність за криваву війну, і щоб нам не забути ніколи всю мерзоту російського "братства", - написав Данілов.

Нагадаємо, що Литва виділяє 40 мільйонів євро на військову допомогу для України наступного року - міністр оборони.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Loading...
Load next