путін встановлює умови для легалізації корупції в росії - ISW

путін встановлює умови для легалізації корупції в росії - ISW

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) пишуть, що російський диктатор володимир путін вніс на розгляд законопроєкт, який визначає умови для подальшої інституціоналізації корупції в рф шляхом маніпулювання законодавством. Йдеться у звіті ISW.

путін вніс до держдуми законопроєкт, який денонсує Конвенцію Ради Європи про кримінальну відповідальність за корупцію та виводить росію з Групи держав проти корупції (ГРЕКО). Російський диктатор представив законопроєкт на тій підставі, що Рада Європи припинила членство росії в ГРЕКО, тим самим позбавивши рф права голосу, але вимагаючи співробітництва щодо низки зобов'язань, наголошує ISW.

Прессекретар кремля дмитро пєсков заявив, що цей крок нібито не підриває здатність російського законодавства боротися з корупцією, і наголосив, що ніде у світі корупція не викорінена. ISW додає, що раніше путін вже намагався інституціоналізувати корупцію за допомогою різноманітних юридичних маніпуляцій. 

Нагадаємо, що США запровадили санкції проти причетних в Ірані до розробки дронів та балістичних ракет.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Прем'єр-міністр Ізраїлю запропонував провести російсько-український саміт в Єрусалимі Прем'єр-міністр Ізраїлю запропонував провести російсько-український саміт в Єрусалимі
Нафталі Беннетт запропонував президенту Росії Володимиру Путіну провести російсько-український саміт в Єрусалимі. Це трапилося під час їхньої зустрічі в жовтні 2021 року.
Loading...
Load next