Україна отримає від Ізраїлю сучасні технології оповіщення щодо ракет і дронів - посол

Україна отримає від Ізраїлю сучасні технології оповіщення щодо ракет і дронів - посол

Україна отримає від Ізраїлю сучасні технології оповіщення щодо ракет та дронів. Про це брифінгу повідомив надзвичайний і повноважний посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук.

Триває робота по передачі ізраїльських технологій, пов’язаних із розумним оповіщенням щодо ракет і дронів. Тобто ця технологія офіційно передається ізраїльською стороною. І я думаю, що за певний час ми отримаємо її повністю, – сказав Корнійчук.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Кулеба обговорив евакуацію українців із Сектору Гази з очільником МЗС Єгипту Кулеба обговорив евакуацію українців із Сектору Гази з очільником МЗС Єгипту
Дмитро Кулеба подякував єгипетській стороні за зусилля для організації евакуації українців зі Сектора Гази. Зокрема Кулеба провів телефонну розмову з главою МЗС Єгипту Самехом Шукрі.
Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази
Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху написав подяку Україні та Зеленському за підтримку. Зокрема ізраїльський міністр розмістив у своєму твіті прапори країн, яким дякує.
Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією
Українська влада запропонувала прем'єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньягу стати посередником на переговорах між Києвом та Москвою.
Loading...
Load next