"Україна - це ЄС, а ЄС - це Україна": голова Євроради виступив у Верховній Раді

"Україна - це ЄС, а ЄС - це Україна": голова Євроради виступив у Верховній Раді

Голова Європейської Ради Шарль Мішель під час свого візиту до Києва виступив у Верховній Раді України та запевнив, що країна переможе у війні з росією. Про це повідомляє народний депутат фракції "Голос" Ярослава Железняка у Telegram.

Зазначається, що присутніми на засіданні були також керівники та представники дипломатичних місій держав-членів ЄС.

Під час виступу Мішель наголосив, що "не може бути вільної Європи без вільної України", і висловив переконання у тому, що країна переможе "через ваш дух", а ЄС продовжить підтримку Києва.

Також голова Євроради зазначив, що сподівається, що Україна у майбутньому зможе займати його позицію в Європейській раді. 

Я приїхав сказати вам - сьогодні ми всі українці!... Україна це ЄС, а ЄС це Україна. І ми будемо разом!... Мої дорогі українські браття та сестри, ви вибрали доєднатися до нашого союзу. Ви платите за це велику ціну. І ми це ніколи не забудемо, - сказав Мішель під час виступу.

Він також повідомив, що відвідав Бородянку Київської області, яка на початку повномасштабного вторгнення була окупована російськими загарбниками, і розповів свої враження від побаченого.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Літературний норматив": Руслан Стефанчук порадив нардепам  прочитати 5 книг на зимових канікулах "Літературний норматив": Руслан Стефанчук порадив нардепам прочитати 5 книг на зимових канікулах
Голова Верховної Ради пообіцяв підготувати до літніх канікулів ще більший перелік книг.
Кабмін затвердив Положення про організаційно-технічну модель кіберзахисту, - Гончаренко Кабмін затвердив Положення про організаційно-технічну модель кіберзахисту, - Гончаренко
Головна мета – забезпечити функціонування національної системи кібербезпеки держави.
За прогули засідань можуть позбавити “депутатських” виплат За прогули засідань можуть позбавити “депутатських” виплат
Понад 70 нардепів в зоні ризику.
Loading...
Load next