Рада позбавить мандатів Волошина, Солода та Королевську на наступному тижні

Рада позбавить мандатів Волошина, Солода та Королевську на наступному тижні

Верховна Рада позбавить депутатських мандатів Наталію Королевську, Юрія Солода та Олега Волошина від забороненої політичної партії ОПЗЖ наступного тижня. Повідомив голова фракції “Слуга народу” Давід Арахамія.

На сьогодні їхні заяви в Апараті ВР ще не зареєстровані. Але, за нашою інформацією, документи від них уже прямують на Грушевського, – уточнив Арахамія.

Він повідомив, що Олег Волошин вирішив скласти повноваження, про що вже повідомив публічно. Також Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод теж планують скласти мандати.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко озвучив дату свого повернення в Україну Порошенко озвучив дату свого повернення в Україну
З 10 по 15 січня експрезидент працюватиме в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії.
Учасники акції руху "SaveФОП" прорвали паркан біля будівлі Верховної ради Учасники акції руху "SaveФОП" прорвали паркан біля будівлі Верховної ради
Учасники акції "SaveФОП" мітингували під будівлею Верховної ради 25 січня. Під час протесту демонстранти прорвали огорожу навколо парламенту. Акція продовжилася на Майдані Незалежності та біля будівлі Офісу президента.
Loading...
Load next