Кулеба поговогорив про санкції проти рф з головою МЗС Естонії

Кулеба поговогорив про санкції проти рф з головою МЗС Естонії

Голова МЗС Дмитро Кулеба провів телефонні перемовини зі своїм естонським колегою Урмасом Рейнсалу. Пише у Twitter міністр закордонних справ України.

Мав розмову зі своїм естонським другом про шляхи посилення майбутнього 10-го пакету санкцій ЄС проти росії та про наші спільні наступні кроки зі створення Спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України, — зазначив він.

Кулеба також додав, що керівництво рф має бути притягнуте до відповідальності.

Нагадаємо, що Зеленський підписав указ про допомогу постраждалій від землетрусу Туреччині.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбулась зустріч голів МЗС України і Туреччини: обговорили стратегічні питання (відео) У Львові відбулась зустріч голів МЗС України і Туреччини: обговорили стратегічні питання (відео)
Глави МЗС України та Туреччини обговорили чимало важливого: Від питань безпеки у Чорному морі – до торгівлі та зміцнення туристичної галузі обох країн.
Кулеба оприлюднив деталі неформальної зустрічі Зеленського з Тихановською у Литві Кулеба оприлюднив деталі неформальної зустрічі Зеленського з Тихановською у Литві
Глава білоруської опозиції Світлана Тихановська під час робочої зустрічі Зеленського до Литви, встигла неофіційно з ним зустрітись.
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Loading...
Load next