Про нову допомогу Україні: тема обговорення на конференції в Мюнхені

Про нову допомогу Україні: тема обговорення на конференції в Мюнхені

Віцепрезидент США Камала Гарріс наступного тижня візьме участь у Мюнхенській безпековій конференції, очікується, що вона розповість про подальшу підтримку України. Повідомляє Reuters.

Як заявив представник Білого дому, у промові на конференції Гарріс відзначить мужність українського народу, підтвердить міжнародну підтримку України та зобов’язання Вашингтона щодо взаємної оборони в рамках НАТО, а також окреслить шляхи подальшої допомоги нашій державі.

За словами Кірстен Аллен, речниці віцепрезидента, Гарріс зустрінеться з іноземними лідерами та продовжить інтенсивну дипломатичну взаємодію із союзниками та партнерами США стосовно російсько-української війни, а також щодо інших регіональних і глобальних питань.

Нагадаємо, що Зеленський підписав указ про допомогу постраждалій від землетрусу Туреччині.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука" Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".
У Конгресі США запропонували не визнавати Путіна президентом після 2024 року У Конгресі США запропонували не визнавати Путіна президентом після 2024 року
Конгресмени Стів Коен і Джо Вілсон внесли відповідну резолюцію в Палату представників Конгресу США.
Нова посол України вирушила до США Нова посол України вирушила до США
Новим послом України у США буде Оксана Маркарова. Вона вже вирушила до Вашингтона.
Loading...
Load next