Для України європейський шлях життя - це шлях додому, і тому я тут - Зеленський у Брюсселі

Для України європейський шлях життя - це шлях додому, і тому я тут - Зеленський у Брюсселі

Президент України Володимир Зеленський під час виступу в Європарламенті наголосив, що для України цінності, які наслідує ЄС, є "шляхом повернення додому", і тому він прибув до Брюсселю - щоб захистити шлях додому усіх українців та українок.

Наша Європа, сучасна Європа дає світу європейський шлях життя, спосіб та правила життя, коли кожен і кожна мають значення. Коли держави прагнуть бути соціальними, а суспільства відкритими, коли різноманіття є цінністю в поєднанні зі справедливою рівністю. Коли кордони непорушені, але їх перетин не відчувається, коли люди вірять у завтра і готові вибороти своє завтра... Це наша Європа, такі наші правила, такий наш шлях життя. І для України це way home - шлях до свого дому. Зараз я тут, щоб захистити наш шлях додому, усіх українців та українок, - заявив він.

Нагадаємо, що "Ірландія може допомогти у створенні спецтрибуналу для рф", - голова МЗС.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next