Світовим лідерам зараз варто поїхати до Ізраїлю – Зеленський

Світовим лідерам зараз варто поїхати до Ізраїлю – Зеленський

Світовим лідерам зараз варто поїхати до Ізраїлю, оскільки люди там зараз, як і український народ у перші дні повномасштабного вторгнення рф, особливо потребують підтримки та відчуття єдності.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський під час спільної з генсеком НАТО заяви для ЗМІ перед початком засідання міністрів оборони країн-членів Альянсу у Брюсселі.

Ми перебуваємо у стані війни, тому ми розуміємо, що означають терористичні атаки, такі жертви, трагедії. У мене є рекомендація, якщо можна так сказати, лідерам світу. Я пам'ятаю перші дні нашої повномасштабної війни. Вона почалася з терористичних атак з білорусі ракетами, потім російська армія і це була найбільша трагедія, яку ми мали. Так багато загиблих людей та смертей, так багато. І тому було дуже важливо не бути самотніми. Дуже важливо, – наголосив Зеленський.

За словами Президента України, відчуття єдності та підтримки допомагає врятувати націю та життя людей.

Тому я рекомендую лідерам поїхати до Ізраїлю і підтримати людей, просто людей. Я не говорю про якісь інституції. Просто підтримати людей, які зазнали терористичних атак, людей, які зараз помирають. Це дуже важливо, – додав він.

Він також наголосив на тому, що важливо думати не про те, як вести діалог з Росією чи Іраном, а про те, щоб "не давати можливості агресорам навіть думати про третю світову війну, про нову хвилю агресії, про нову велику трагедію".

Нагадаємо, Зеленський прибув до Брюсселя на засідання Рамштайну

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next