Терористична тактика рф не зупинить ні Україну, ні її партнерів - Мішель

Терористична тактика рф не зупинить ні Україну, ні її партнерів - Мішель

Терористична тактика рф не зупинить ні Україну, ні її партнерів, заявив президент Європейської ради Шарль Мішель. Про це політик написав у Twitter.

Невибіркові атаки росії на українські міста є воєнними злочинами. Ця терористична тактика не зупинить ні Україну, ні її партнерів. ЄС та його держави-члени підтримують Україну й усіх українців. І ще більше прискорять забезпечення військовою технікою, зокрема ППО, - написав Мішель.

Нагадаємо, що Орбан на зустрічі із Зеленським в Брюсселі пообіцяв, що Угорщина продовжить надавати допомогу Україні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії
Голова Європейського парламенту Девід Сассолі закликав посилити санкції проти Росії. У ЄС з Російською Федерацією зараз "дуже напружені" відносини.
Зеленський переконаний, що агресія з боку Росії спрямована на гальмування вступу України в ЄС Зеленський переконаний, що агресія з боку Росії спрямована на гальмування вступу України в ЄС
Україна докладає усіх зусиль для пришвидшення руху до євроінтеграції.
Росії відреагувала на заяву українського посла щодо ядерного статусу України Росії відреагувала на заяву українського посла щодо ядерного статусу України
Міністерство закордонних справ Росії вважає, що заява українського посла щодо відновлення ядерного статусу України - "це спроба шантажу". На реакцію російська сторона спромоглась майже через 2 тижні після заяви дипломата.
Loading...
Load next