Посол ЄС закликав РФ негайно звільнити затриманих кримських татар

Посол ЄС закликав РФ негайно звільнити затриманих кримських татар
Глава представництва ЄС в Україні Матті Маасікас закликав Росію негайно звільнити всіх затриманих кримських татар і припинити переслідування і залякування в незаконно анексованому Криму.

Співробітники російського ОМОНу в Сімферополі 23 листопада затримали 31 активіста, які прийшли зустріти адвоката Едема Семедляєва, звільненого після 12-денного арешту. Серед затриманих було десять жінок та четверо журналістів. Повідомляє Матті Маасікас у своєму Twitter.

Засуджую неодноразові масові затримання кримських татар Росією. Нещодавно було затримано 31 особу, зокрема жінок та дітей. Усі затримані мають бути негайно звільнені, а переслідування і залякування в незаконно анексованому Криму повинні припинитися, - написав Маасікас.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Апеляційний суд Києва дав дозвіл на затримання Поклонської Апеляційний суд Києва дав дозвіл на затримання Поклонської
Раніше українські органи оголосили її в розшук за пособництво окупації Криму.
Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській
Наталю Поклонську, колись українську чиновницю, а згодом затяту прихильницю анексії Криму і депутатку російської Держдуми можуть відправити у в Африку - працювати послом у Кабо-Верде.
"Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео) "Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео)
Президент Зеленський вважає повернення окупованих територій і їхніх жителів назад до складу України лише питанням часу.
Loading...
Load next