росії не вистачає резервів, щоб збільшити масштаб наступу на Луганщині - ISW

росії не вистачає резервів, щоб збільшити масштаб наступу на Луганщині - ISW

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що російським окупантам не вистачає вільних резервів, щоб збільшити масштаб або інтенсивність атак в Луганській області.

ISW пише, що російські сухопутні війська діють в рамках звичайних доктринальних формацій та підрозділів, а не у складі батальйонно-тактичних груп або інших тимчасових структур.

Відсутність кількох танкових підрозділів свідчить про те, що російська армія має проблеми із заміною техніки, особливо танків, втрачених під час попередніх неуспішних наступальних операцій, - йдеться в повідомленні.

Також аналітики зазначають, що росіяни все ж можуть мати деякі відновлені механізовані підрозділи в запасі, але залучення цих резервів у Луганській області навряд значно змінить хід триваючого наступу.

Російський наступ буде тривати ще деякий час і може тимчасово набирати обертів, коли будуть залучені останні резерви, але ймовірність досягнення їхніх цілей або операційно значущих перемог є невисокою, - пише ISW.

Нагадаємо, що американський генерал: ракети великої дальності можуть допомогти Україні перемогти росію.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Наступ росіян гальмується через затяжний дощ на Луганщині, — Гайдай (відео) Наступ росіян гальмується через затяжний дощ на Луганщині, — Гайдай (відео)
Така ситуація "піде нам на руку".
Спроба вторгнення РФ у Харків стане початком великомасштабної війни – Зеленський Спроба вторгнення РФ у Харків стане початком великомасштабної війни – Зеленський
Скажуть, що захищають російськомовне населення - це російський привід для вторгнення.
Loading...
Load next