Американський генерал: ракети великої дальності можуть допомогти Україні перемогти росію

Американський генерал: ракети великої дальності можуть допомогти Україні перемогти росію

Надання винищувачів F-16, безпілотників та ракет великої дальності має допомогти Україні панувати у небі та забезпечити перемогу над росією, заявив Верховний головнокомандувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал Крістофер Каволі. Пише  Politico.

На закритому брифінгу за участю понад 10 сенаторів та членів Палати представників генерала Крістофера Каволі запитали, чи допоможуть винищувачі F-16 Україні виграти війну проти рф. Каволі відповів: "Так", заявили особи, які говорили на умовах анонімності. Питання про F-16 було частиною ширшої дискусії про ведення війни і про те, що потрібно Києву, щоб досягти успіху у своїх планах перейти в наступ і зупинити наступ військ рф.

Каволі наголосив, що Україні потрібні ракети більшої дальності, щоб її війська могли завдавати ударів по російських позиціях з більшої відстані, наражаючи на ризик штаб і тилові лінії постачання, що допомогло б вивести з ладу російську військову машину всередині України.

Нагадаємо, що "ЄС "може звернути гори", щоб постачати Києву боєприпаси", - фон дер Ляйєн.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Відповідь буде сильною": Зеленський відреагував на обстріл авто заступника Шефіра (відео) "Відповідь буде сильною": Зеленський відреагував на обстріл авто заступника Шефіра (відео)
Зеленський заявив, що вилетить до Києва відразу після виступу на Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Він відбудеться пізно ввечері 22 вересня.
Loading...
Load next