Прем'єр Іспанії відвідав Бучу та Ірпінь

Прем'єр Іспанії відвідав Бучу та Ірпінь
Санчес вже вдруге приїхав в Україні.

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес відвідав Бучу та Ірпінь, які постраждали від російської окупації. Відео візиту опублікували у Twitter глави уряду.

Буча та Ірпінь показують рани та шрами путінського варварства. Росія не виграє цю війну. Вся Іспанія стоїть з Україною, - йдеться у підписі до відео.

Пізніше у четвер Санчес проведе зустріч з президентом Володимиром Зеленським. У квітні минулого року разом з прем'єркою Данії він відвідував Бородянку.

Нагадаємо, що "Британія збільшує виробництво зброї, щоб допомогти Україні", - Воллес.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зустріч Зеленського із головами урядів Данії та Іспанії: про що розмовляли (відео) Зустріч Зеленського із головами урядів Данії та Іспанії: про що розмовляли (відео)
Політики обговорили можливості посилення збройної відповіді України агресору, відбудову України після перемоги у війні та майбутнє членство у ЄС.
«Провокатор, що заважає миру»: в ОПЗЖ ініціювали виключення Киви з фракції «Провокатор, що заважає миру»: в ОПЗЖ ініціювали виключення Киви з фракції
Ілля Кива нині перебуває за кордоном.
"Ніхто не готується до війни, я не розглядаю війну навіть як гіпотезу", — глава МЗС Іспанії про Україну "Ніхто не готується до війни, я не розглядаю війну навіть як гіпотезу", — глава МЗС Іспанії про Україну
Хосе Альбарес сьогодні зустрінеться із Дмитром Кулебою.
Loading...
Load next